lauantai 5. maaliskuuta 2016

#1

Moi kaikille!

Jonkunlainen heppablogi on ollut olemattomalla to-do -listallani jo pidemmän aikaa. Nyt vihdoin, ajatusta tarpeeksi kauan kypsyteltyäni, päätin sen tehdä. Katsotaan mitä tästä tulee ja mihin tämän kanssa päädyn.
Postaukseni tulevat todennäköisesti (ja toivottavasti) keskittymään lähinnä intohimooni; hevosiin, ratsastukseen ja muuhun hevosurheiluun. Eräänlaista treenipäiväkirjaa saatan ehkä myös alkaa pitämään valmennusteni ja muiden suhteen, näkeepähän sitten missä ollaan edistytty ja missä ei.Mutta asiaan: pieni esittely hevostaustastani ja muusta on varmaan paikallaan ennen kuin alotan sen kummempia tarinoita näpyttelämään. Eli elämässäni tällä hetkellä olevat hevoset ovat lähinnä islanninhevosia. Niiden palleroiden kanssa olen ollut tekemisissä suunnilleen vuodesta 2004 (kääk, 12 vuotta, mitä!) ja ratsastamisen eli tenavatunnit shettiksillä ylipäänsä aloitin muistaakseni joskus 2002, viisivuotiaana. Pieni tovi miun ja näiden eläinten yhteiseloa on siis vierähtänyt, hahah. En muista kunnolla, milloin aloitin ratsastuksen ihan itsenäisesti, poneilla kuitenkin. Jostain syystä oon lähes koko elämäni ratsastanut enemmän poneilla. No vitsi vitsi, issikathan ovat hevosia.
Joskus aikaisina teinivuosina, Pollux-heppakerhosta eroamisen jälkeen ratsastus sitten jäi hieman taka-alalle kun elämän täyttivät muut tärkeät asiat (not). Sinnikkäästi jatkoin kuitenkin ratsastuskoulun tunneilla kerran viikossa, kävin kesäisin leireillä ja tallin harjoituskisoissa. Onneksi.

Ja nyt haluan panostaa tähän vieläkin enemmän. Tällä hetkellä yksi haave jossain tulevaisuudessa siintää askellajiratsastuksen SM-kisoissa. En tiedä vielä millä hevosella tai minä vuonna, mutta sinne kovasti pyrin.No niin, se siitä. Enemmän sitten hevosista ja muusta tulevissa postauksissa. Postausideoita on jo kertynyt takataskuun, luultavasti postailen kerran, pari viikossa, riippuen ihan siitä miten saan otettua (tai houkuteltua jonkun ottamaan) kuvia. 

Jääkää ihmeessä seurailemaan, jos yhtään kiinnostaa ja kyselkää jos jotain jäi mielen päälle! Tulevissa postauksissa nähdään :)


2 kommenttia:

  1. Kiva löytää uusia issikkablogeja! Jään mielenkiinnolla odottamaan tulevia postauksia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, ihana kuulla! Itekin oon koittanu issikkablogeja etsiä mut ne taitaa olla aika kiven alla :(

      Poista

Kiitos paljon kommentistasi! Kaikki kommentit ovat tervetulleita, kunhan ne eivät sisällä turhia asiattomuuksia. Jokaiseen kommenttiin pyrin vastaamaan!