perjantai 18. maaliskuuta 2016

Aina ei vaan voi mennä kuten Strömsössä...

...eikä edes vähän useemmin. Luulin olevani kovinkin nerokas kun laitan kolmijalan pystyyn ja otan itse itsestäni kuvia - kuvaajaongelma ratkaistu todella helposti. Niin no, joo. Teoriassa se onnistui, käytännössä ei. Tästä lähtien ainakin muistan aina tsekata sen tarkennuksen...
Eli pieni kuvakavalkadi teille sarjassamme huonojen kuvien aatelisto, olkaa hyvä:


Vedetään nyt sitten ihan kunnolla överiksi - mitä ei huono kuvanmuokkaus pelasta, sitä ei pelasta mikään. Naurattaa.

Rölli katselee kameranjalkaa epäluuloisesti.

Että mie tykkään tästä tarkennuksesta - olin kuvaushetkellä niiin varma että nyt tulee ihan mestariotoksia.

"Iik, mitä se ihminen nyt tekee!"

Ja jälleen - there's only so much photoshop can do... Mitä mie ees yritin tän kanssa?

 Loppuun se huonoista kuvista vähiten huonoin. Jos tarkennus ja meikäläisen ilme (ja taustakin joo) olisi vähän enemmän kohdillaan, niin tää kuva olisi oikeasti ollut hyvä.


Väkersin tämän postauksen ihan huumorilla, joten siltä kantilta sitä myös lukekaa. Onneksi tämän ei tarvitse olla aina niin vakavaa ;) 

Ja jos jollekin tää postaus on eka mitä tästä blogista luette, niin älkää säikähtäkö, ei nää kuvat aina oo ihan tälläsiä... 

2 kommenttia:

  1. Hauska postaus, ja kiva bloginalku muutenkin! Supersuloisia issikoita ja mielenkiintoisella tyylillä kirjoitettuja postauksia, pitää ehdottomasti jäädä seurailemaan! :)

    VastaaPoista

Kiitos paljon kommentistasi! Kaikki kommentit ovat tervetulleita, kunhan ne eivät sisällä turhia asiattomuuksia. Jokaiseen kommenttiin pyrin vastaamaan!