maanantai 21. maaliskuuta 2016

Kuulumisia vko 11: Kevät, missä olet?

Olen talvi-ihminen. Ihan henkeen ja vereen. En tiedä mitään parempaa kuin kimalteleva hanki auringonpaisteessa, tykkilumen peittävät puut tai tähtikirkas taivas. Nyt kuitenkin kesähaaveet on täyttäneet meikäläisenkin mielen. Ei vitsi, olispa kesä. Sais ratsastaa t-paidassa, olis lämmin, aurinko paistais ja hevosilla läikehtivä kesäkarva. Kyllä mulla sitten taas kesällä vesisateen yllättäessä alkaa tulla ikävä talvea, joten nautitaan nyt kun voidaan. Vaikka toki talvellakin ärsyttää paksut vaatteet, joiden kanssa hädin tuskin pääsee selkään tai pohjat talvisin: liian liukasta, liian kova hanki, liikaa sohjoa... Näitä ongelmiahan ei tietenkään ole jos saa ratsastaa maneesissa. ;)

Käytin arvokasta opiskeluaikaani (lue= välttelin opiskelua) muokkailemalla ulkoasua. Voi video kun se vei aikaa, mutta sainpahan reunukset edes vähän nätimmän näköisiksi. Oon yhä ihan keltanokka bannereiden tekemisessä, mutta opettelua, opettelua... Kyllä se siitä. Joku päivä banneri on vielä henkeäsalpaavan hieno. Älkää häiriintykö, sillä muokkailen tätä vielä jonkun verran.

Tällä viikolla, kentän vaihtelevasta pohjasta huolimatta Rölli meni ihanaa ravia. Rentoa ja askelta venyttävää ravia. Kyllä siitä ajamisen mukaan ottamisesta treeneihin on ollut oikeasti hyötyä. Helposti poika kuitenkin rikkoo töltille esimerkiksi tiukassa kaarteessa tai huonommalla pohjalla, joten sitä pitää vielä treenailla lisää. Säännöllisellä treenillä on kuitenkin saatu Röllillekin, jolta ei siis se ravi ole ihan mielellään ratsastaessa lähtenyt, tosi selkeä ero töltin ja ravin välillä. Selkeästi nelitahtinen töltti ja selkeästi kaksitahtinen ravi. Siitä oon tosi iloinen - ehkä me vielä päästään sinne nelikäyntiluokkiin asti.Niin ja se lauantainen valmennus - siitä postausta myöhemmin tällä viikolla ;) Ciao!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos paljon kommentistasi! Kaikki kommentit ovat tervetulleita, kunhan ne eivät sisällä turhia asiattomuuksia. Jokaiseen kommenttiin pyrin vastaamaan!