tiistai 15. maaliskuuta 2016

Kuulumisia vko 10: Kovan onnen poni

Ärsyttää. Ja harmittaa. Nyt tuntuu, että se "hevoseton on huoleton" -sanonta pitää paikkansa aivan täysin. Pari viikkoa sitten elättelin toivoa, että voisin kivuta jälleen Inkun selkään pitkän tauon jälkeen. Noh, sairaslomalla jatketaan sittenkin mutta ehkä tämä vielä tästä.Tällä viikolla on ollut muuten niin jäätävä kelikin että oksat pois. Vaikka aurinko ei ees paista niin meikäläinen ei näe mitään. Niin kirkasta, että joudun käyttämään rumia aurinkolaseja tallilla ettei tarvitsis kokoajan olla siristelemässä. Sais nyt ees aurinko näkyä niin näyttäis ulkonakin vähän kivemmalta.
  Tajusin keskiviikkona, että matikan kirjotuksiin on enää kaksi viikkoa aikaa. Tajusin myös, että lukeminen ei oo tällä lukulomalla ollu ihan ensimmäisenä prioriteettina. Hups. Onneksi on aikaa uusia koko aine ensi syksynä jos nyt menee ihan penkin alle. Tää viikko on ollut muutenkin jotenkin hektinen: oon ollut opiskelun lisäksi töissä ja koulussakin pitäis keretä se muutama tunti viikossa käymään - sen lisäksi että olisi kiva ehtiä ratsastaa ja touhuta hevostenkin kanssa jotain. Noh, kyllä tää tästä. Paineen alla toimii yleensä tavallisesti skarpimmin, joten se on hyvä.
  Olin kuvailemassa Rölliä yks päivä kun se oli kaverinsa kanssa tarhassa. Putki ei vaan oikeesti enää riitä, hevoskuvaukseen (jos ei halua räpsyjä puolikkaista eläimistä) tarvitsee sen 70-200 mm tai vähintään 55-200. Toivottavasti saisin jomman kumman kohta aikaseksi hommattua. Kävin ostamassa kameranjalan (tripodin?) siinä toivossa että jos ei kukaan tule minua kentän laidalle kuvaamaan niin kuvailen sitten itse itseäni.
  Lauantaina suuntaan valmennukseen - valitettavasti en omalla hepalla mutta sieltä sitten laitan kuvamateriaalia jos sellaista saan jonkunlaista ja julkaisukelpoista. Näkyillään!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos paljon kommentistasi! Kaikki kommentit ovat tervetulleita, kunhan ne eivät sisällä turhia asiattomuuksia. Jokaiseen kommenttiin pyrin vastaamaan!